Hvordan Får Man TV2play? Se Dine Veje Til Streamingtjenesten

D. 04.08.2020
Image: Jumpstory
fastvideo

Blandt de mest populære streamingtjenester i Danmark finder du TV2Play - streamingtjenesten der giver dig adgang til alt indhold og live tv fra den danske tv-station TV2.

Hvor og hvordan du får TV2Play er ikke lige meget, for der er faktisk mange måder, hvorpå du kan få TV2Play. Se dine muligheder her:

Sådan får du TV2Play

Det simple svar på spørgsmålet: Hvordan får man TV2Play, er, at du klikker dig ind på play.tv2.dk og opretter et abonnement. Her kan du vælge mellem tre pakker, der hver især har to valgmuligheder - med eller uden reklamer.

TV2Play har tre pakker:

  • Basis - fra 49 kr/md
  • Favorit - fra 109 kr/md
  • Favorit + Sport - fra 149 kr/md

Vælger du basis, så kan du kun se on demand-programmerne, så du har ikke adgang til de enkelte tv-kanaler og live tv. Der skal du have minimum favoritpakken.

Som hos de andre streamingtjenester der også har sport, er sportspakken også hos TV2Play en ekstraordinær tilvalgspakke.

Du har som sagt også andre muligheder for at få TV2Play, end ved at tegne et abonnement via TV2Play. Hos en lang række internet- og telefonudbydere kan du få et TV2Play-abonnement med i dit abonnement - som en del af pakken.

Du kan blandt andet få TV2Play via Waoo, Stofa, YouSee og Telmore. Du skal dog være yderst opmærksom på, hvilken version af TV2Play du får med, da det sjældent er favorit eller favorit + sport, som du får med. De fleste gange er det basis-pakken, der følger med, hvorved du kun har adgang til on demand-programmerne hos streamingtjenesten.

Umiddelbart er det kun hos YouSee, at du kan få den fulde version af TV2Play - med mindre du selvfølgelig køber dit TV2Play-abonnement hos TV2.

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for støtten til dette indlæg. Se deres enorme udvalg af danske designklassikere fra både Kay Bojesen, FDB Møbler, Georg Jensen og mange flere. 

Relaterede indlæg
YouSee - eller YouXee... Der findes efterhånden en lang række tv-kanaler og streamingtjene…
Viaplay er en af de mest populære og anvendte streamingtjenester i Danmark. Streaming…
Udbuddet af tv- og streamingtjenester i Danmark har sjældent været større, end det er i da…
Netflix er efterhånden blevet noget, som de fleste husstanden har i Danmark. Men vidste du…
Du kender sikkert Netflix, HBO, TV2 Play og de andre populære streamingtjenester, men…
Marvel har efterhånden lavet mere end 60 film, og der bliver udgivet så mange nye, at vi i…
De fleste 80’er og 90’er børn kan huske de glade dage med Politiskolen. Dengang man sad og…