Hvordan Får Man Netflix?

D. 09.07.2020
Image: Jumpstory
fastvideo

Netflix er efterhånden blevet noget, som de fleste husstanden har i Danmark. Men vidste du, at der er flere måder, hvorpå du kan få Netflix?

Nej ikke? Nå, men så læs med og se, hvordan du får Netflix. Det kan være, at det kan blive billigere for dig.

Sådan får man Netflix

Den klassiske måde, hvorpå man får Netflix, er ved at gå ind på Netflix, oprette sig og tegne et abonnement. Her koster et abonnement på den store streamingtjeneste mellem 79 kr og 129 kr om måneden, alt efter hvilken kvalitet du ønsker, samt hvor mange enheder der skal kunne se Netflix med det pågældende abonnement.

Men... Kan det gøres billigere? Måske...

Flere tv-udbydere og teleselskaber er begyndt at tilbyde eller inkludere Netflix eller andre streamingtjenester i deres abonnementer. Det betyder, at du for eksempel kan tilføje både streamingtjenester eller tv-kanaler til din tv-pakke hos YouSee.

En teleudbyder som Telmore har et Netflix-abonnement inkluderes i deres abonnementer. Her kan du få Netflix med i risen, hvis du vælger Telmore Play.

Her får du Netflix, HBO Nordic og TV2 Play med i dit abonnement, som indeholder fri tale og 50 GB data. Abonnementet koster 299 kr om måneden. Samme abonnement - uden streamingtjenesterne, koster 159 kr. om måneden. 

Så for 140 kr. ekstra om måneden, får du de tre streamingtjenester med. Du skal dog være opmærksom på, hvad abonnementet på de forskellige streamingtjenester indeholder, da det ikke er dem alle, der giver samme adgang til tjenesterne, som du har det via et enkeltstående abonnement hos selve streamingtjenesten.

Du kan også få Netflix via andre abonnementer. Sørg derfor altid at undersøge, hvilke muligheder du har, før du vælger at købe et Netflix-abonnement.

Mondo Kaos

Vi takker til sidst Mondo Kaos for deres støtte til dette indlæg. Se deres store udvalg af flot tøj som fx nogle flotte Cocktailkjoler eller meget andet retro tøj. 

Relaterede indlæg
YouSee - eller YouXee... Der findes efterhånden en lang række tv-kanaler og streamingtjene…
Blandt de mest populære streamingtjenester i Danmark finder du TV2Play - streamingtjeneste…
Viaplay er en af de mest populære og anvendte streamingtjenester i Danmark. Streaming…
Udbuddet af tv- og streamingtjenester i Danmark har sjældent været større, end det er i da…
Du kender sikkert Netflix, HBO, TV2 Play og de andre populære streamingtjenester, men…
Marvel har efterhånden lavet mere end 60 film, og der bliver udgivet så mange nye, at vi i…
De fleste 80’er og 90’er børn kan huske de glade dage med Politiskolen. Dengang man sad og…