Hvad Er XEE?

D. 18.09.2020
Image: canva.com
fastvideo

YouSee - eller YouXee... Der findes efterhånden en lang række tv-kanaler og streamingtjenester, så det kan være svært at kende forskel på dem.

Blandt de nye er Xee - men hvad er XEE egentlig? Det får du svaret på her!

Xee - TV- og streamingkanal

Xee er en tv- og streamingkanal ejet af tv-udbyderen YouSee. Når du har har en tv-pakke fra YouSee, vil Xee, alt efter dit valg af pakke, være inkluderet.

Xee kan både ses via de klassiske tv-løsninger, men kan også streames via mobilen, hvis du har installeret YouSee-appen.

Xee fra YouSee beskrives som en underholdningskanal. Indholdet på Xee er en blanding af danske programmer, amerikanske serier og sport. YouSee er dog ikke alene om Xee. 

TV-og streamingkanalen er et samarbejde mellem YouSee og den amerikanske mediegigant Fox Networks Group. Du vil derfor opleve, at en lang række af det amerikanske indhold på Xee stammer fra netop Fox Networks Group.

Xee er efterhånden ved at have været en del af det danske underholdningsudbud i et år. Xee så dagens lys i sommeren 2019, da YouSee introducerede den nye kanal, som i modsætning til hovedparten af tv-udbyderens kanaler er skabt og ejet af YouSee selv. 

Selvom Xee blev introduceret som en streamingkanal, så er det ikke streaming, som man kender det fra Netflix, HBO og andre streamingtjenester. Xee fungerer mest af alt som en tv-kanal med flow-tv, som du kender det fra DR, TV2 og andre tv-kanaler.

Populære programmer på XEE

  • Et Umage Par
  • How I Met Your Mother
  • Family Guy
  • Kongen af Queens
  • Fodbold

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af diverse elektronik eller måske en ny gaming stol eller keyboard på deres store webshop.

Relaterede indlæg
Blandt de mest populære streamingtjenester i Danmark finder du TV2Play - streamingtjeneste…
Viaplay er en af de mest populære og anvendte streamingtjenester i Danmark. Streaming…
Udbuddet af tv- og streamingtjenester i Danmark har sjældent været større, end det er i da…
Netflix er efterhånden blevet noget, som de fleste husstanden har i Danmark. Men vidste du…
Du kender sikkert Netflix, HBO, TV2 Play og de andre populære streamingtjenester, men…
Marvel har efterhånden lavet mere end 60 film, og der bliver udgivet så mange nye, at vi i…
De fleste 80’er og 90’er børn kan huske de glade dage med Politiskolen. Dengang man sad og…