Hvordan Får Man Amazon Prime?

D. 11.09.2020
Image: Jumpstory
fastvideo

Flere af streamingtjenesterne har i et par år været nogen, hvor du enten ikke har kunne få dem i Danmark, eller hvor de ikke har haft samme mængde indhold tilgængeligt som i andre lande. Amazon Prime var i en periode blandt de tjenester, man hørte så meget om, men ikke kunne se i Danmark.

Det har heldigvis ændret sig, så du i dag kan se Amazon Prime i Danmark. Men, hvordan får man Amazon Prime? Det ser vi nærmere på her, så du nemt kan finde den bedste løsning for dig.

Sådan får man Amazon Prime

Du kan efterhånden få en lang række streamingtjenester via enten din tv-udbyder, internetudbyder eller telefonselskab, hvor diverse tjenester indgår i flere af abonnementspakkerne. Desværre er Amazon Prime endnu ikke en af dem.

For at du kan få Amazon Prime, skal du derfor oprette en bruger og tegne et abonnement via Amazon Prime. Det gør du via primevideo.com. 

Når du har gjort det, får du adgang til alle de tv-serier og film, der ligger på den danske udgave af Amazon Prime - herunder også de eksklusive Amazon Originals.

Et medlemsskab hos Amazon Prime koster 5,99 euro om måneden. Det svarer til 44-45 kr. om måneden. Dermed er Amazon Prime væsentligt billigere end hovedparten af de andre streamingtjenester som Netflix, Viaplay, DPlay og TV2Play. Amazon Prime er faktisk den billigste løsning - selvom det kun er med et par kroner.

Hvis du er i tvivl, om Amazon Prime er noget for dig, så kan du lige nu få en gratis prøveperiode. Medlemsskabet kan også opsiges når som helst, så du ikke skal bekymre dig om lange bindingsperioder.

Tak til avXperten

Vi siger til sidst tak til avXperten for støtten her til indlægget. Find et stort udvalg af moderne elektronik som fx smarte bluetooth headsets, en genial WiFi fotoramme, kabler i alle afskygninger og meget, meget mere. 

Relaterede indlæg
Zendaya Maree Stoermer Coleman, eller bedre kendt som bare Zendaya, er en verdensberømt sk…
Dansk Film Skat er rent himmerige for alle os, der sætter pris på de gode, gamle danske fi…
Susanne Bier er efterhånden en kendt og anerkendt film instruktør, som både laver film i D…
Jussi Adler Olsens fortællinger om Carl Mørk og Afdeling Q tog i slutningen af 00'erne de …
Erik Balling og Henning Bahs står med de 14 Olsen-banden-film bag den vel mest legendarisk…
De kan bare noget, selvom det har nogle år på bagen. Filmatiseringen af Morten Korchs bøge…
Alright, alright, alright. Sådan lyder det ikoniske og kække udtryk, som Matthew McConaugh…